Friday I'm in love :-)

Det er fredag!!!

Juhuu! Kan du tenke deg noe bedre enn fredag. Fredag er for meg liksom ukedagenes vår. En lys dag, med kiling i magen og forventninger. Som å være sliten og lei etter en lang vinter. Siste dag i arbeidsuka, som en reddende engel.

Og DA får jeg lyst til å pynte meg :-)

Uten altfor store forventninger bretter jeg opp boxershortsen, og strider til verket. Kroppen ennå dampende etter en lang og deilig dusj. Dette MÅ bli bra. Problemet er bare det at jeg ikke akkurat har hatt mulighet til å fornye garderoben i nevneverdig grad siden.....tja. Vi får se hva som dukker opp.

Litt etter litt kommer erindringer fram oppi kålen om noe jeg en gang hadde, som kanskje kunne passe sammen med noe annet som jeg muligens har "vokst fra". 

Men mirakelenes tid er ennå ikke forbi, sies det. Og det stemmer. Langt bak i de innerste gemakker lokker jeg frem de kosteligste antrekk. Du verden. Jeg får jo nesten hakaslepp!!! Plaggene jeg finner er så gamle at de sakte men sikkert begynner å få en verdi igjen. Og tenk. Jeg har faktisk klart å vokse INN i de også. "Problemet" mitt opp igjennom, kan til tider ha vært at jeg har streifet innom en størrelse 46, og da er det jo ikke ALT som sitter som støpt, og resultatet er derfor at jeg noen ganger har havnet opp med en størrelse for stor osv.

SCHMÆKK!! Ikke noe issue lenger. 

Antrekket begynner sakte men sikkert å ta form, mens jeg humrer for meg selv og tenker på alle de penga jeg kan spare fremover. Har jo alt jeg trenger jeg! Og jeg som ikke synes det er morsomt å shoppe i det hele tatt! IRONI !!!! Hadde jeg hatt råd og mulighet hadde jeg gjøvet løs med dødsforakt i nærmeste klesbutikk med et snev av anglofilt tilsnitt.

Morro vettu. Det dyreste med dette antrekket er parfymen (hjerte bank). Tom Ford leverer sier jeg bare.... (svelg) 

FERDIG SNAKKA!

Dette ble resultatet. Gjenbruk....eller skal vi si dyktig detektiv arbeid. Det får andre avgjøre.

 

 

Høy på meg sjæl, og tilløp til småforrelskelse, klarer jeg rett og slett ikke spare overraskelsen jeg har kjøpt til kona lenger. Hun får nå gaven via dere her på bloggen. Så dersom hun ikke leser den, så blir det ikke no på a! 

TARRRRAAAA!!!!!

 

 

(Hva skjuler seg her tru?) 

 

Smaken er som baken. Spretten og villstyrlig. Men jeg har jo småfisket litt da, slik at det ikke blir heeeeelt skivebom. Lykke til, og takk skaru ha.

Etterpå blir det trening. Og sååå får vi seee! (gni-seg-i-hendene-tegn) Det eneste som kan dra ned stemningen da, er den hersens "gullrekka"! Men det tåler vi i dag. Fredag. Mulighetenes dag. La prima vera settima!

 

Gooood helg, slekt og venner. TA DERE SAMMEN!!! Blir bra vettu (blunkefjes)

 

#mote #fashion #gjenbruk #michaelkors #forhold #kjærlighet #parforhold #humor

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Don Matteo

Don Matteo

42, Fredrikstad

Anekdoter og røverhistorier, basert på hverdagslige hendelser.

Kategorier

Arkiv

hits