En god fjert forlenger smilet.

I dag skjedde det igjen.

En hyggelig kar på treninga kom bort til meg å spurte hva slags diett jeg gikk på for å holde "ølmagan" på avstand. Vel, jeg har så vidt vært innom det før i et tidligere innlegg ("Jeg er fornøyd med kroppen min"), hvor jeg tok opp dette med å spise naturlig i den grad det er mulig, og dette sa jeg også til vedkommende. Det kom også fram i løpet av samtalen at han, blant mange, faktisk spiser sjokolade....hver dag, og ikke nok med det, det går gjerne med en plate av gangen.

FANTASTISK! Er jo snaskens det da:) Men hvor bra det er for midjen, vet jeg ikke? Nok om det.

 

 

Det jeg aldri har turt å innrømme, er at jeg faktisk HAR en hemmelig oppskrift på hvordan man kan holde magen på plass, sånn rent utenom det logiske da, som å stålsette seg mot de værste fristelsene.

JEG FISER!

Sånn, nå er det sluppet....eller sagt. Få det ut! Kan ikke gå å holde sånt inne...det er jo galskap. Det har hendt noen ganger, at jeg av hensyn til omgivelsene, har vært nødt til å holde tilbake en etterlengtet fjert, men det hører med til sjeldenheten.

Det gjelder å planlegge godt, som for eksempel før trening o.l. Ta heller den ekstra omveien for å komme ajour. Og med litt trening, som jeg i all beskjedenhet besitter, så går dette helt greit, så lenge treningsøkta ikke overstiger halvannen time.

Kjenner noen ganger at jeg begynner å svette litt når jeg blir stående å prate for mye. Der vet jeg at jeg har en jobb å gjøre (selvkritikk).

 

Bilde: Monthy Python's Flying Circus.

Ekkelt??

Javel. Men alle gjøre det. Kona mi har gjennom flere år prøvd å lure meg med at det er JEG som har et problem, men der mener jeg bevisst at hun går inn for å lure meg, eller så klarer hun rett å slett å fortrenge naturens gang på en mesterlig måte jeg kunne ha misunt henne. Hun er vel og merke en engel, men sååå prektig er hun ikke.

 

 

Her om dagen tok vi henne på fersken, både jeg og ungene, da hun prøvde å bortforklare en liten prupp i all viraken som oppstår i det alle kommer hjem fra jobb, skole, trening, osv. Det funka skikkelig dårlig. Vi applauderte høylydt alle sammen, og ønsket henne hell og lykke videre, og velkommen i klubben. Jeg har nemlig lært opp ungene godt på det området. Der er jeg beinhard altså.

Promp med stil, og le av det.

 

 

Man skal aldri undervurdere en fjert. Tenk dere hva dette ville ha kunnet utrette dersom det ble brukt på rette måten. En sier at pennen er mektigere enn sverdet, men en promp derimot.....

Det går faktisk rykter om hvorfor en viss norsk statsviter og daværende utenriksmimister hadde slik suksess i forhandlingene i forbindelse med Osloavtalen i 1993. Det sies at i dét alle partene i konflikten hadde satt seg ved forhandlingsbordet, satte vedkommende i med en skikkelig sprakfis, hvorpå alle partene endte med å slå seg på låret å skoggerle ut i de sene nattetimer. Diplomati på sitt beste.

 

 

Den gode stemningen varte som kjent ikke så lenge, dessverre, trolig fordi vedkommendes etterfølger ikke hadde de samme forhandlingsmessige kvaliteter.

Nå gikk dette innlegget nok en gang ut av proporsjoner, men det skal vi ikke mase med.

Saken er den at, hvis du vil beholde den strømlinjede snasne magen du ser i speilet ditt om morgenen, så må du fise mer. (Ække så enkelt vettu, men verdt et forsøk;))

Fis og vær glad, men vit din besøkelsestid. Det er mektige krefter i sving, både diplomatiske og miljømessige.

 

Klem DM

 

Don Matteo er også på Instagram

 

#worldpeace #fred #kropp #kosthold #humor #ironi #promp #peace #trening

2 kommentarer

Lisbeth Nordly

10.10.2017 kl.00:36

Du er helt utrolig morsom og ekte🤣🤣🤣jeg bare elsker bloggen din❤

Don Matteo

10.10.2017 kl.00:44

Lisbeth Nordly: :) Nå reddet du natten min :))) Så hyggelig sagt! Ha en god natt, og en fin uke. Tnx

Skriv en ny kommentar

Don Matteo

Don Matteo

42, Fredrikstad

Anekdoter og røverhistorier, basert på hverdagslige hendelser.

Kategorier

Arkiv

hits