For mye sex-preik!

Ja. Jeg skal innrømme at jeg ikke alltid har vært like flink til å flørte.

Hvem vet. Kanskje jeg til og med har virket støtende på noen, enten det er kvinner eller menn. Det skal jo en viss sosial intelligens til for å si de rette ordene, eller gi de rette komplimentene. DERFOR bekymrer det meg virkelig at menn, svært ofte, snakker seksuelt nedsettende om kvinner. Gjør DERE damer det?? Om oss menn?? Hvis så, så er det nok heller jeg som er litt fintfølende. Hvis dere derimot ikke har for vane å voldta oss med ord og blikk, synes jeg jaggu mannfolk skal ta seg skikkelig sammen, og begynne å tenke på hva som kommer ut av kjeften.

Nå skal jeg ikke påstå at alle disse er noen mannegriser, tror heller det er en form for "prate-om-vær-og-vind" greie. I mangel på noe annet å snakke om, eller kanskje en manifestasjon på labert ordforråd. Ikke vet jeg. Synes liksom bare at det hele blir så "dirty". Blir veldig flau når slike situasjoner oppstår. 

Plutselig innså jeg at det kanskje virker som at jeg prøver å fremstå som en helgen her nå. Det er ikke DET som er hensikten. Lurer egentlig bare på hvor jeg falt av lasset. Er det noe jeg ikke har fått med meg. Er det greit liksom?? Eller er jeg gammeldags fordi jeg foretrekker en viss etikette, selv når jeg prater med "gutta"??

 

 

I kveld, ble jeg nok en gang vitne til dette. Jeg kom i snakk meg en hyggelig kar på trening (singel). Blid kar med en litt tøff fremtoning. Etterhvert viste det seg at praten stort sett dreide seg om damer.....joda, vi er menn, ser den. 

Men i det vi var ferdige, toppet det hele seg med noen upassende bemerkninger og lykkeønskninger om en av senterets kvinner som trener der. Jeg prøvde etter beste evne å avvæpne kommentarene hans, forsvarte henne slik jeg syntes det passet seg, men følte meg liksom litt "prippen". Jeg ville absolutt ikke være en del av det.

 

 

Jeg mener at "vi mannfolk" seriøst bør endre ett par holdninger hva angår kvinner. Kanskje heller se på det feminine som en måte å bli bedre kjent med seg selv på. Vi må tørre å se på våre uunnværlige motparter som kompletterende, og forstå at dersom vi åpner for det, så ligger det en hel emosjonell, kreativ, og kunnskapsrik verden der ute vi hittil har vært for redde for å ta til oss. Jeg tror dette igjen vil føre til at vi kanskje kan få tankene og samtaleemnene flyttet litt vekk fra genitaliene, og mer over til hodet og hjertet.

Takk, dere kvinner, for at dere setter oss på prøve. Det trenger vi, og vi skal bli bedre. Ikke sant guttær!!??

 

Klem DM

 

#sex #kvinner #menn #forhold #meninger #holdninger #trening #likestilling #metoo 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Don Matteo

Don Matteo

42, Fredrikstad

Anekdoter og røverhistorier, basert på hverdagslige hendelser.

Kategorier

Arkiv

hits